11/30/09

Me, myself and I

Kom akkurat på at jeg ikke har introdusert meg selv i det hele tatt (rude much lissom), så det er da planen nå. Bedre sent enn aldri, som man sier...mitt motto i allefall.

Jeg heter da Lena og kommer fra Trondheim, men har bodd i Oslo i ca. 6 år nå. Jeg digger denne byen fordi jeg kan være meg selv.
Jeg er gammel nok til det meste, har en samboer og en liten hund.Ellers er jeg utdannet web designer, men det er så lenge siden at jeg neste ikke husker noe fra det (jobber da altså ikke som det).
Jeg har en drøm om å bli klesdesigner og har en plan om å utdanne meg til det etter hvert. Jeg er over normalt interessert i mote, men jeg liker også gaming (ps3), film, musikk og hund. Jeg hater å lage mat, men synes det er ganske allright å bake en liten kake eller to. Jeg elsker sjokolade, kaffe, cola og frukt, men missliker sterkt lutefisk, sennep og brunost (æsj).

Jeg tror nok denne bloggen kommer til å handle mest om mote, men også delvis personlige ting om livet mitt sånn generellt, hunder og gaming. Mest sannsynlig kommer det til å bli noen innslag om interiørdesign også. Jeg har aldri hatt en blogg før, så jeg kommer nok til å gjøre mange feil. Men bare ha litt tålmodighet med meg, så blir jeg nok flinkere etter hvert :) Jeg har en lei tendens til å se rar ut på bilder og grunnen til det er at jeg er utrolig lite fotogen. Tenkte først at det var kameraet som var helt elendig, men neida....

Uansett så håper jeg at dere som leser dette , koser dere like mye med denne bloggen som jeg koser meg med å skrive den. Og kommentarer mottas med takk, da blir jeg så innmari glad vettu :)
5 comments:

Anne Irene said...

Takk for kommentar! Utrolig søt hund du har;)

Anja Nicoline said...

utrolig nyydelig hund!! har så lyst på en sånn liten søt en jeg og:)

linda-mari said...

Så søt hund:)

Lena said...

Takk skal dere ha. Nå ble jeg kjempeglad :) Og han er verdens beste hund! :D

madeleine said...

Jeg liker heller ikke å lage mat :/ men elsker sjokolade og frukt også! Nam nam! søt blogg

Post a Comment