11/25/09

Minihatt, minihatt, mini-mini-minihatt.......


Blæ! Nok en søvnløs natt.....Har prestert ganske mye nyttig egentlig. Som å spise 3 HELE kokkosboller (gidameien!), forelsket meg i en Dior-veske, sett ett par episoder av Svenske hollywood fruer, lest en haug med blogger og hostet meg halvt ihjel. Flinke meg altså!


Jeg sliter alltid litt med å sove når jeg er syk + at vi passer på en liten jentepom som tasser rundt halve natta og det har også en tendens til å holde meg våken. Men det er verdt det fordi hun er så søt :)

Anywaaaay........Dagen i går var supadupa! Var med modern til byen for "å se" som det heter her i huset, d.v.s. se-> kjøpe-> lage en liten sang om det man har kjøpt etterpå.
Jeg skulle jo egentlig ikke ha noe siden jeg nettopp har bestilt en haug med ting og tang på nett, men så datt vi inn på H&M og der var den søteste lille lua m/sløyfe på. Jeg har blitt litt obsessed på ting med sløyfe på så da måtte jeg jo ha den da. Sier seg jo selv det...
Etter den lille avstikkeren spratt vi inn på NeoTokyo og der hadde de en fantastisk minihatt!!! Da var det bare å trekke det meget utslitte visakortet mitt, klemme fyren bak disken fordi han tar inn så uberkule ting i butikken sin, og rettogslett lage en sang om den fantastiske minihatten. And it goes something like this:

Minihatt, minihatt
Hei, mini, minihatt
Minihatt, hei
mini, mini, mini minihatt....

o.s.v

Kanskje ikke max kreativ sang, men catchy som juling (har den på hjernen as we speak).


Kom tilslutt hjem til nyeste versjon (haha...geeky) av britiske Elle og et glass nyyydelig hvitvin. Oh, glorious day!!Så planen for i dag er å kose masse med voffser og generellt gjøre så lite som mulig (er jo syk vettu). Kanskje jeg skal kicke assen til noen kvisete tenåringsgutter i Modern Warfare 2. Vifårse!

Ha en ekstremt koselig dag folkens :)
5 comments:

Ellinor said...

haha :D stilig hatt!

Lena said...

Takk skal du ha :)

Janne Natalie said...

Jeg fikk lyst på kokkosboller..

Utrolig stilig hatt!

Ladybird said...
This comment has been removed by the author.
Ladybird said...

Vi prøver igjen...Det Elle bladet koste jeg meg med på siste flight ;)

Post a Comment